LIVRARE RAPIDĂ - În decurs de 4 zile

Singurul produs pentru mașini care…

CURĂȚĂ, PROTEJEAZĂ & OFERĂ STRĂLUCIRE FII ATENT!


TWX® Auto Exterior 3-în-1 curățat, ceară și apă fără apă pentru exteriorul mașinii este o formulă avansată 3-în-1 ce îți curăță și protejează mașina fără apă!

 Recenzii de 5 stele de la clienți de încredere

NU NECESITĂ APĂ!  TEHNOLOGIE FORMULĂ CU POLIMERI DE 20X MAI PUTERNICĂ DECAT ORICE ALTĂ CEARĂ SAU ETANȘATOR TEHNOLOGIE TESTATĂ ÎN LABORATOR FĂRĂ URME SAU ZG RIETURI 

Echipa noastră care a creat formula TWX® Auto Exterior a realizat acest produs de curățare ușor de folosit acasă folosind tehnologia de spălare fără apă și agenți de umezire pentru a îndepărta delicat, ușor și în siguranță mizeria, grăsimea și urmele chiar de la primul contact – lăsând o suprafață curată și protejată de fiecare dată.

 

Garanție de rambursare a banilor în 14 de zile

Ne dorim să fii 100% satisfăcut cu tot ceea ce cumperi de pe TWX Auto. Iar dacă nu ești complet satisfăcut de achiziția ta, noi îți vom da toți banii înapoi sau îți vom schimba produsele. Trebuie doar să contactezi serviciul de asistență pentru clienți, iar apoi să ne returnezi produsul.

APROBAT DE CĂTRE PROFESIONIȘTI DIN INDUSTRIE!

Produsul este creat în laborator și testat de către detailerii auto profesioniști din toată lumea. Nici un alt produs protector nu poate să curețe, să ofere strălucire și să protejeze în același timp. TWX® Auto Exterior o poate face!


Uită de spălătorie, ultima noastră inovație îi va da mașinii tale aspectul dorit. • FĂRĂ ZG RIETURI SAU URME. TWX® Auto Exterior 3-în-1 curățat, ceară și apă fără apă pentru exteriorul mașinii formula premium cu polimeri pentru lustruirea mașinii! Formula puternica cu polimeri îți oferă protecție de durată împotriva petelor și redă luciul mașinii tale.

 • ÎNDEPĂRTEAZĂ PRAFUL, MURDĂRIA & GRĂSIMEA. Formula noastră 3-în-1 îti oferă o spălare fără apă, un strat de luciu pentru un aspect strălucitor. Îl puteți folosi cu ușurință acasă, uitați de spălătorii și straturi de ceară scumpe!

 • PENTRU TOATE SUPRAFEȚELE. Foloseste acest spray pe straturi vopsite, de metal si plastic ale mașinilor, bărcilor, motoarelor etc.!


LIVRAREA ESTE GRATUITĂPrețul include toate taxele și TVA. Orice comanda care are 2 sau mai multe produse la fel va fi cu livrare gratuita. Produsul vă va fi livrat la domiciliu în 1-4 zile lucrătoare de la data la care ați plasat comanda prin intermediul acestui site.

GARANȚIE 100% CU RETURNAREA BANILOR

Dacă produsul nu este satisfăcător, returnați-l și primiți banii înapoi – fără întrebări.

METODĂ DE PLATĂ

Plata se face cash la livrare – nu plătiți nimic în avans.


REZULTATE DOVEDITE DE LA IUBITORI DE MASINI CA TINE! • INSTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE:

  1. Pulverizați pe un prosop curat, înfășurat din microfibră și apoi pe suprafața din exterior a mașinii, pe care doriți să o curățați.

  2 Suprafața trebuie să fie de aproximativ 10x10 cm (o pulverizare ar trebui să ajungă pentru a acoperi suprafața).

  3. Începeți să curățați suprafața ștergând într-o direcție (ex de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga însă nu în miscare circulară) cu un prosop din microfibră împăturit și umezit în prealabil.

  4. Pulverizați din nou zona pe care doriți să o curățați și pe prosopul împaturit din microfibră. Apoi ștergeți ușor din nou.

  5. Înainte de a face asta, asigurați-vă că nu au mai rămas urme de murdărie pe prosopul din microfibră, dupa prima ștergere. Daca au mai rămas, împăturiți prosopul pe cealaltă parte apoi ștergeți zona dorită.

  6. Pentru a finaliza perfect curățarea, schimbați prosopul cu unul curat din microfibră și ștergeti ușor urmele ramase ÎNAINTE ca produsul să se usuce.

  7. Repetați procesul până când întregul vehicol este curat și foarte stralucitor. Ușor de utilizat pe vopsea, metal si plastic.


FAQ

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

TWX® Auto Exterior 3-în-1 curățat, ceară și apă fără apă pentru exteriorul mașinii

 • Promoție de preț până la
 •   Stoc limitat AU MAI RĂMAS

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și