Ghid complet pentru alegerea celui mai bun strat protector pentru mașină și evitarea înșelăciunilor online

Ghid complet pentru alegerea celui mai bun strat protector pentru mașină și evitarea înșelăciunilor online

Postate de: John Mc Duggal

Deci te-ai decis într-un final că trebuie să protejezi mașina cu un strat protector, o soluție de protecție inovatoare, despre care vorbesc TOȚI!


Sper că ești ca majoritatea dintre noi, te mândrești cu mașina ta și îți dorești să îți protejezi investiția cu cel mai bun strat protector posibil. 


Cel mai probabil, te gândești ce strat protector să alegi. Răspunsul la această întrebare este foarte important. Te poți simți depășit de situație după ce cauți pe internet răspunsul și deja devine frustrant. Însă este perfect normal. 


Ne bucurăm foarte mult că ne citești și sperăm ca acest articol să îți ofere informații utile și să te ajute în luarea unei decizii. 


Un lucru este sigur: când vei începi să folosești un produs de protecție pe care-l vei aplica tu însuți, nu vei mai reveni la vechile soluții!


Apreciem faptul că ne împărtășești pasiunea și tocmai de aceea scopul nostru este să te ajutăm să afli mai multe informații despre straturile protectoare, împărtășind experiența noastră. 


În acest articol vom prezenta argumentele pro și contra de luat în considerare atunci când analizăm și comparăm straturile protectoare ceramice, inclusiv: 


  • Achiziționarea produselor online și riscurile aferente

  • Cum să ne dăm seama dacă produsul reprezintă într-adevăr un strat protector

  • Ce este protecția „superioară”

  • Efectele vizibile după aplicarea stratului protector 


Haideți atunci să începem recomandările privind cele mai bune rezultate. Sperăm să vă placă!


Să începem cu aspectele de bază ale cumpăratului online. 


Achiziționarea produselor online și riscurile aferente 


Nu este niciun secret faptul că shopping-ul online este una dintre cele mai eficiente metode de a-ți îndeplini nevoile în ziua de astăzi, însă mulți cumpărători se tem să nu primească altceva față de ce au comandat, și pe bună dreptate. Din păcate sunt numeroase branduri false, care încearcă să îți vândă lucruri imposibile.


adar, cum te asiguri că într-adevăr primești ceea ce comanzi?


Asigură-te că este cu adevărat un strat protector. Un indiciu important este să cauți o formulă puternică și fiabilă, care să poată să garanteze rezultatele.


Ideea este că fie a trebuit să plătești pentru corecturile necesare la vopsea, fie ai putut să îi faci un polish corespunzător înainte să folosești produsul. Dar după ce aplici un strat protector ieftin și diluat pe care l-ai luat de la un comerciant online, inițial va arăta ca și cum ar fi un strat protector real, din ceramică... 

Însă acordă-i puțin timp! 


După câteva luni de expunere la condițiile de mediu și la uscare, mașina va începe să își piardă proprietățile hidrofobe datorate stratului protector și strălucirii. Acesta este un semn foarte clar că stratul protector inferior s-a deteriorat…


Este clar că vopseaua nu va fi protejată așa cum ar fi trebuit. Zgârieturile, petele și dârele vor începe să apară din nou pe stratul protector transparent și te vei gândi să aplici un nou ciclu de corectare a vopselii.


Deși poate că inițial vei ezita să îți cheltuiești banii ca să faci asta singur, în timp va fi o investiție foarte bună, ca să te asiguri că mașina ta este protejată și întreținută cum trebuie dacă alegi produsul corect. 


Acum, știi ceva, pune capăt soluțiilor ieftine și rapide cu orice preț; ele nu fac niciun bine pe termen scurt.

În schimb, ia în calcul ceva cu un fundal solid și promisiunea că îți vei primi banii înapoi dacă lucrurile nu ies cum trebuie.


Cum să determini dacă produsul este într-adevăr un strat protector


Să vorbim despre proprietățile și conținutul stratului protector.


Pentru a ști că ceea ce ai luat este într-adevăr bun, trebuie să poți să îți dai seama ușor, prin aplicare, că nu vor rămâne insecte, pete sau urme, deoarece mașina trebuie să respingă totul, efectiv, de pe suprafața ei.


Am analizat și am studiat proprietățile multor straturi protectoare și am aflat că cele mai multe mărci nu se bazează pe nicio formulă care să susțină ceea ce oferă marca. Multe mărci își prezintă produsele ca având o calitate de ceramică și induc clienții în eroare vânzând straturi protectoare mai puțin durabile sau, mai rău, detergent de vase la prețuri mari.


Materialele tradiționale din siliciu se deteriorează la încălzire și se distrug cu ușurință la spălare. De aceea, trebuie să îți faci temele înainte să încerci orice produs.


Să înțelegem ce înseamnă protecție superioară.


Contează într-adevăr grosimea stratului ceramic? Sigur, dar nu este singurul factor.


Lucrul elementar pe care ar trebui să îl verifici cu privire la produsul pe care îl folosești este dacă acesta conține polimeri eficienți și puternici.


Bine, probabil că te întrebi, "O să facă și cartofi prăjiți?" Nu încă, haide să vedem despre ce este vorba... Polimerii sunt substanțe chimice care sunt formate din detergenți și soluții concentrate pentru îndepărtarea murdăriei, a petelor și a prafului. Principala diferență este că detergenții standard (care sunt folosiți în cele mai multe dintre produse) îndepărtează murdăria doar superficial și o lasă peste tot, chiar dacă nu poți să o vezi. Pe de altă parte, polimerii penetrează particulele de murdărie și de pete și le dizolvă.


E logic cât este de important să îi cauți, nu-i așa?


Acum, cât de multă apă ar trebui să folosești pentru a face treaba... răspunsul este NICIUN PIC DE APĂ! Și asta nu e o glumă.


Este foarte ușor să combini apa cu produsele de curățare a mașinii și de detailing, dar adevărul este că, dacă ai produsul potrivit, nu ar trebui să risipești niciun pic de apă cu mașina ta. Alternativ, îndepărtează murdăria cu o cârpă uscată și apoi curăță și acoperă suprafața cu produsul tău... A RĂMAS USCATĂ!


Durata efectului este un alt aspect important.


Un strat protector subțire nu este durabil și, dacă nu este cu adevărat un strat protector, se va uza și va fi nevoie să îl aplici din nou. Multe straturi protectoare durează doar 3 – 6 luni înainte să fie îndepărtate prin frecare sau spălare.


Un strat protector adevărat ar trebui să dureze între 6 și 12 luni de utilizare activă și ar trebui să dureze chiar și mai mult dacă îl retușezi periodic. Reține că genul acesta de strat protector ar trebui să îți poată proteja mașina la orice condiții de mediu.


Am descoperit că tehnologia cu polimeri este modul cel mai echilibrat și mai eficient de a face asta. Asta pentru că polimerii sunt hidrofobi, durează foarte mult, sunt foarte rezistenți la orice fel de factori de mediu, asigură protecție UV și, desigur, sunt și cei mai eficienți din punct de vedere al costului.


Analizează efectele aplicării stratului protector după aplicare.


La ce ar trebui să te aștepți la o lună după folosirea produsului pe care l-ai ales:

 

  • Uită de petele enervante de la păsări, de murdăria de zi cu zi și, esențialmente, de orice resturi de pe suprafața mașinii, treaba ar trebui să fie aproape terminată de la sine.


  • Apă? Nu, doar o lavetă de fibre cu care să îndepărtezi ceva resturi care, din nou, trebuie să fie puține în comparație cu murdăria obișnuită de pe mașinile care nu au fost tratate.


  • Ar trebui să nu fie nevoie de săpun sau de alți detergenți sau lichide magice la curățare.


  • Strălucirea mașinii ar trebui să rămână suficient de puternică pentru a considera că s-a făcut curățare și detailing la ea.


  • Ar trebui să iei în calcul doar aplicarea unor mici retușuri pe anumite părți mici – și chiar și acest lucru ar trebui să nu fie absolut necesar.


  • Vei avea nevoie de un articol, dar nu de două sau trei pentru a face treaba, așa că îl vei folosi timp de câteva luni după prima achiziție (economii pe termen lung!)

 

Și asta e tot ce trebuie să afli când cauți propria ta metodă eficientă de aplicare a unui strat protector.


Sperăm că acum știi ce cauți, dar dacă încă te mai întrebi în ce direcție să te îndrepți, te vom ajuta cu plăcere să obții maximul din ce e mai bun.


TWX Auto Exterior 3-in-1 este soluția noastră de protecție cea mai de încredere și cea mai recomandată pentru utilizarea acasă!

Products related to this post