LIVRARE RAPIDĂ - În decurs de 4 zile

Curăță și dezinfectează! UN PRODUS PENTRU ÎNTREGUL INTERIOR AL MAȘINII! 

TWX® Auto Interior este acel produs care curăță, protejează și dezinfectează aproape orice suprafață din interiorul mașinii! Ingredientele puternice ale produsului vor omorî imediat virusurile și bacteriile și vor dezinfecta și curăța orice suprafață! Pur și simplu aplicați produsul și ștergeți pentru rezultate profesionale oriunde, de la bord până la portiere și altele! 


 Recenzii de 5 stele de la clienți de încredere 

 Dezinfectează și omoară virusurile și bacteriile!

 Economisește timp și bani cu un singur produs pentru interiorul mașinii

 Este grozav pentru bord, panourile de la uși

 Îți menține interiorul curat, împrospătat și nou

 Curăță fără riscul de a distruge suprafețele


Păstrează interiorul curat și dezinfectat! Virusurile, bacteriile, murdăria, praful, amprentele, grăsimea și petele nu au nicio șansă împotriva formulei noastre unice și eficiente pentru suprafețele din interior.

TWX® Auto Interior Produs universal pentru curățarea interiorului auto
 încorporează nanotehnologie de ultimă oră pentru a proteja eficient și a reda aspectul suprafețelor din interior. Formula sa fără grăsimi cu agenți anti-statici vă ajută împotriva acumulării de praf, va îndepărta murdăria, mizeria și mirosurile neplăcute, și va reda aspectul suprafețelor din interiorul mașinii.
Garanție de rambursare a banilor în 14 de zile 

Ne dorim să fii 100% satisfăcut cu tot ceea ce cumperi de pe TWX Auto. Iar dacă nu ești complet satisfăcut de achiziția ta, noi îți vom da toți banii înapoi sau îți vom schimba produsele. Trebuie doar să contactezi serviciul de asistență pentru clienți, iar apoi să ne returnezi produsul.


Acum nu îti mai trebuie 3 sau mai multe soluții de curățare ce îți aglomerează garajul, pentru a-ți curăta mașina - TWX® Auto Interior Produs universal pentru curățarea interiorului auto e tot ce ai nevoie. Îti va lăsa interiorul mașinii cu un aspect perfect pentru mai mult timp. Fără pete de grăsimi lăsate în urmă – doar un aspect plăcut și mat. Soluția noastră mai conține agenți de blocare a soarelui ce ajută la protecția interiorului de razele UV, păstrând interiorulINSTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE:

1. Agitați bine recipientul. Puneți puțin lichid pe un prosop curat de microfibră.

2. Frecați ușor suprafața dorită cu mișcări circulare.

3. Folosiți alt prosop curat de microfibră pentru a șterge ultimele urme de produs.

4. 4. Pentru rezultate foarte bune, aplicați la fiecare două săptămâni (sau când este nevoie). Sigur de folosit pe vinil, piele sau plastic.LIVRAREA ESTE GRATUITĂPrețul include toate taxele și TVA. Orice comandă care are 2 sau mai multe produse la fel va fi cu livrare gratuită. Produsul va fi livrat la domiciliu în 1-4 zile lucrătoare de la data la care ați plasat comanda prin intermediul acestui site.
GARANȚIE 100% CU RETURNAREA BANILOR

Dacă produsul nu este satisfăcător, returnați-l și primiți banii înapoi – fără întrebări.

METODĂ DE PLATĂ

Plata se face cash la livrare – nu plătiți nimic în avans.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun

TWX® Auto Interior - Dezinfectează, curăță și omoară virusurile, germenii și bacteriile

  • Promoție de preț până la
  •   Stoc limitat AU MAI RĂMAS

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și