LIVRARE RAPIDĂ - În decurs de 4 zile

Special creat pentru a-ți... PROTEJA și ÎNFRUMUSEȚA CAUCIUCURILE ȘI PENTRU A LE DA ACEA STRĂLUCIRE DE NEGRU INTENS PE CARE O MERITĂ!

 

 

 Cea mai extremă imagine de negru ud – negrul cel mai negru!

 Conține amplificatori de strălucire pentru un luciu ca de oglindă

 Îngrijește și hrănește cauciucurile

 Protejează împotriva condițiilor meteo nefavorabile

 

Rapid și ușor de folosit, TWX® Auto Cauciucuri se usucă rapid și oferă cauciucurilor tale cea mai frumoasă strălucire! O singură aplicare va avea un impact enorm asupra cauciucurilor tale și le va oferi o strălucire de durată!

Formula noastră specială include polimeri pe bază de apă, fiind un compus lucios de silicon din cauciuc ce se aplică ușor. Este un gel ce se aplică simplu pe orice cauciuc. TWX® Auto Anvelope Gel pentru anvelope strălucitoare este conceput să curețe și să protejeze suprafețele din cauciuc împotriva impactului razelor UV, și simultan oferă un luciu deosebit.
 Garanție de rambursare a banilor în 14 de zile

Ne dorim să fii 100% satisfăcut cu tot ceea ce cumperi de pe TWX Auto. Iar dacă nu ești complet satisfăcut de achiziția ta, noi îți vom da toți banii înapoi sau îți vom schimba produsele. Trebuie doar să contactezi serviciul de asistență pentru clienți, iar apoi să ne returnezi produsul.


OBȚINE UN LUCIU NEMAIÎNT LNIT! Unul dintre cele mai populare produse din industria detailingului de automobile este TWX® Auto Tires Gel pentru anvelope strălucitoare. Oferă un luciu final de un negru superb. Redă-le cauciucurilor tale imaginea din showroom!


FORMULĂ UNICĂ! Formula premium TWX® Auto Tires Gel pentru anvelope strălucitoare e tot ceea ce ai nevoie pentru un aspect uscat, vibrant și strălucitor.


UȘOR DE FOLOSIT ACASĂ! Nu pierde timp adăugând straturi multiple cu produse de acoperire pentru a obține rezultatul dorit! TWX® Auto Tires Gel pentru anvelope strălucitoare îti oferă totul cu O SINGURA aplicare, economisind timp si bani!


PROTECȚIE DE TOP! TWX® Auto Tires Gel pentru anvelope strălucitoare asigură o protecție de durată contra razelor UV, și protejează cauciucurile pentru a nu se decolora și a nu deveni moi și uscate.


 

INSTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE:

1. Curăță și usucă cauciucul înainte de a folosi gelul.

2. Aplică gelul pe un prosop curat de microfibră.

3. Curăță cauciucul cu prosopul.

4. Așteaptă 15-20 minute până ce se usucă cauciucurile. Pentru rezultate de durată, folosiți-l pe o suprafață uscată, la umbră, ferit de razele soarelui. LIVRAREA ESTE GRATUITĂPrețul include toate taxele și TVA. Orice comandă care are 2 sau mai multe produse la fel va fi cu livrare gratuită. Produsul va fi livrat la domiciliu în 1-4 zile lucrătoare de la data la care ați plasat comanda prin intermediul acestui site.
GARANȚIE 100% CU RETURNAREA BANILOR

Dacă produsul nu este satisfăcător, returnați-l și primiți banii înapoi – fără întrebări.

METODĂ DE PLATĂ

Plata se face cash la livrare – nu plătiți nimic în avans.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun

TWX® Auto Tires Gel pentru anvelope strălucitoare

  • Promoție de preț până la
  •   Stoc limitat AU MAI RĂMAS

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și