LIVRARE RAPIDĂ - În decurs de 4 zile
CURĂȚĂ, ÎNGRIJEȘTE ȘI PRELUNGEȘTE VIAȚA ELEMENTELOR DIN PIELE! 


 Formulă 2-în-1 – curățare & protecție

 Oferă o înfățișare nouă elementelor din piele murdare și învechite

 Lasă pielea uscată și fără grăsime

 Protecție UV

 Ajută la prevenirea crăpării și a învechirii


TWX® Auto Leather lasă pielea mașinii mătăsoasă la atingere fără să o umezească sau să o facă lipicioasă. Formula sa a fost creată pentru a avea efect atât de curățare, cât și de îngrijire. TWX® Auto Leather intră adânc în piele, îngrijind-o și protejând-o și lasă în urmă un miros plăcut, proaspăt. Produsul nostru îngrijește și protejează pielea pentru a nu se crăpa și învechi și îi oferă îngrijirea de durată pe care o merită! TWX
® Auto Leather Produs de curățare și protecție pentru piele - o formulă 2-în-1 ce îți permite să cureți, să lustruiești și să protejezi suprafețele din piele într-un pas.Garanție de rambursare a banilor în 14 de zile

Ne dorim să fii 100% satisfăcut cu tot ceea ce cumperi de pe TWX Auto. Iar dacă nu ești complet satisfăcut de achiziția ta, noi îți vom da toți banii înapoi sau îți vom schimba produsele. Trebuie doar să contactezi serviciul de asistență pentru clienți, iar apoi să ne returnezi produsul.


Îndepărtează praful, uleiurile, transpirația, resturile de mâncare și petele ușoare din materialele naturale și sintetice de piele. Acționează și îndepărtează grăsimea și praful din adâncimea materialului, astfel că TWX® Auto Piele Produs de curățare și protecție pentru piele oferă rezultate de durată dacă este folosit regulat.

TWX® Auto Leather Produs de curățare și protecție pentru piele este minunat, dar nu doar pentru mașini. Îl poți folosi pe toate suprafețele de piele, incluzând interiorul mașinii, mobilier, încălțăminte și genți. Produsul pătrunde în straturile de piele, reparând-o pe cea veche și protejând-o pe cea nouă. După doar o aplicare, pielea va fi netedă si vizibil hidratată. După câteva tratamente, pielea arată ca nouă.

TWX® Auto Leather Produs de curățare și protecție pentru piele ajută la prelungirea vieții pielii. Formula sa cu PH neutru conține polimeri și o compoziție specială de ceară și agenți de înmuiere ce ajută la formarea unui strat subțire care protejează pielea mai multe săptămâni.


INSTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE:

1. Agitați bine sticla.

2. Aplicați puțin lichid pe un prosop curat de microfibră.

3. Frecați ușor suprafața de piele dorită în mișcări circulare, întinzând produsul în mod uniform.

4. Pentru rezultate optime, repetați acești pași în mod regulat. Poate fi folosit pe diferite tipuri de piele, incluzând interiorul mașinii, mobilier, genți și încălțăminte.LIVRAREA ESTE GRATUITĂPrețul include toate taxele și TVA. Orice comandă care are 2 sau mai multe produse la fel va fi cu livrare gratuită. Produsul va fi livrat la domiciliu în 1-4 zile lucrătoare de la data la care ați plasat comanda prin intermediul acestui site.
GARANȚIE 100% CU RETURNAREA BANILOR

Dacă produsul nu este satisfăcător, returnați-l și primiți banii înapoi – fără întrebări.

METODĂ DE PLATĂ

Plata se face cash la livrare – nu plătiți nimic în avans.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun

TWX® Auto Leather Produs de curățare și protecție pentru piele

  • Promoție de preț până la
  •   Stoc limitat AU MAI RĂMAS

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și