întrebări frecvente

CARE E DIFERENȚA ÎNTRE TWX AUTO ȘI ALTE MĂRCI RENUMITE? Special concepute cu mixturi de polimeri, produsele noastre oferă un strat neted, strălucitor și protecție împotriva insectelor, petelor de apă și a prafului de pe stradă. În cateva săptămâni, eara normală și acoperirea de vopsea se curăță sau sunt înlăturate pentru că nu au  o protecție îndelungată. Produsele TWX Auto rezistă și protejează luni la rândul, nu doar câteva săptămâni.

EXISTĂ VREUN RISC DE A DISTRUGE CAROSERIA MAȘINII FOLOSIND PRODUSELE VOASTRE? Produsele noastre pot îndepărta praful de pe suprafața vehiculului fără a lăsa zgârieturi sau pete atunci când sunt folosite corespunzător. SUNT PRODUSELE VOASTRE ECOLOGICE ȘI NON-TOXICE? Ne mândrim cu produsele noastre de calitate de pe piață, care sunt ecologice. Toate formulele noastre sunt non-toxice și biodegradabile 100%. Ele nu conțin acizi puternici și solvenți toxici și nici acizi fluorhidrici sau sulfurici.

CÂT DE DES AR TREBUI SĂ FOLOSESC PRODUSELE TWX AUTO? Depinde de condițiile meteo din localitatea voastră și unde vă parcați mașina. Dacă plouă abundent, va trebui să reaplicați pentru a avea efect de durată. ÎN CAT TIMP AJUNGE COMANDA? Comenzile pot ajunge să fie livrate între 1-4 zile lucratoare (sunt excluse weekendurile și sărbătorile) , în funcție de țara de unde sunteți. Procesarea unei comenzi include alegerea produselor, ambalarea lor și pregătirea comenzii pentru a fi livrată. Odată ce comanda este ridicată de curier și livrată la adresa dumneavoastră, ea este considerată ca fiind ‘’trimisă’’. Vă rugăm să vă asigurați că cineva poate prelua pachetul între orele 09:00 si 18:00. CARE SUNT METODELE DE PLATĂ? Noi oferim serviciul de plată securizată – plata la livrare – plătiți doar când primiți comanda, fără plăți în avans sau alte tranzacții. POT SĂ ANULEZ SAU SĂ SCHIMB O COMANDĂ? Nu, odată ce comanda este plasată, nu o putem anula și nu putem face schimbări la ea.Vă rugăm să vă asigurați că toate informațiile sunt corecte înainte de finalizarea comenzii. OFERIȚI REDUCERI SAU PROMOȚII? Da, oferim reduceri și promoții speciale. Cel mai bun mod de a ramâne mereu informat despre ele este să ne urmariți pe Facebook si să verificați site-ul nostru. CE POT FACE DACĂ ÎMI LIPSESTE UN PRODUS DIN CADRUL COMENZII? Vă rugăm să contactați Serviciul Clienți pentru asistență. Orice produse care lipsesc trebuie raportate în maxim 14 zile de la livrare AM CUMPARAT PRODUSE TWX AUTO DE PE UN ALT SITE/DE LA UN ALT MAGAZIN, MĂ MAI PUTEȚI TOTUȘI AJUTA? Ne pare rău, însă singurul loc unde puteți găsi produsele noastre este pe site-ul nostru oficial. Orice alte locații care vând aceste produse nu sunt oficiale și pot fi false, asa că noi nu putem garanta pentru produsele lor. OFERIȚI SERVICIILE ‘’SUNAT PENTRU LIVRARE’’ SAU ‘’ RIDICARE DE LA SEDIU’’? Nu, singura opțiune de livrare este către adresa dumneavoastră. POT FI FOLOSITE PRODUSELE TWX FĂRĂ APĂ? Da! Toate produsele noastre – spray-uri si geluri, pot fi folosite fără apă. Formula produselor noastre acționează princaptarea si înmuierea mizeriei și a prafului, lucru care simplifică curățarea, cu efort minim. Odată ce a fost captat, praful de pe mașina ta se va atașa de microfibrele prosopului, iar suprafața va deveni curată și fină.