Politica de rambursare

Vă mulțumim pentru că ați cumpărat de pe www.twxautoromania.com.RAMBURSĂRI ȘI RESTITUIRI


Cererile pentru returnări sau anulări se transmit prin e-mail: contact@twxautoromania.com. În cerere, clientul trebuie să specifice motivul acesteia. Ne rezervăm dreptul de a nu accepta cererea cumpărătorului în cazul în care considerăm motivele cererii ca fiind neîntemeiate.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi condiţie în care l-aţi primit (ca nou), fără a fi desigilat sau despachetat, exact ca înainte de vânzare, precum pachetul original.

Pentru ca returnarea să fie acceptată, trebuie să arătaţi numărul de comandă al persoanei care a achiziţionat iniţial produsul şi ale cărei detalii sunt incluse în codul comenzii.

Clientul are dreptul de a returna produsul cumpărat şi de a cere înlocuirea cu un alt produs sau rambursarea, în următoarele două cazuri:

1. In cazul in care compania noastra are vreo vina dovedita (produsul primit este gresit), clientul trebuie sa returneze produsul in paisprezece (14) zile de la ziua comenzii, cu transport gratuit.

2. Dacă decizia clientului de a returna produsul nu este un rezultat al motivelor obiective menţionate mai sus, compania îşi rezervă dreptul de a nu onora cererea. Daca plangerea este aprobata, clientul poate returna produsul in paisprezece (14) zile de la data la care au plasat comanda.

În toate cazurile, produsele trebuie să fie în starea în care au fost primite de către client, întregi, fără nicio deteriorare a ambalajului original. In cazul in care comanda nu se returneaza in paisprezece (14) zile, magazinul nostru nu este obligat sa va ofere banii inapoi.

În urma conformării cu Termenii şi condiţiile şi a acceptării returnării produsului, clientul este îndreptăţit să primească un produs echivalent ca valoare sau o rambursare. Restituirea banilor catre client va si realizata in treizeci (30) de zile de la data la care am primit inapoi produsul.

În cazul unor rambursări repetate sau al unor rambursări în cazul cărora compania noastră consideră că clientul abuzează de dreptul la returnare sau că acţionează cu rea credinţă, compania are dreptul să refuze returnarea produsului, chiar dacă condiţiile de mai sus sunt întrunite şi respectate.

Aceşti termeni nu afectează niciun drept al consumatorului prevăzut de lege.PRIMIREA COMENZII


Nu putem returna banii pentru produsele care nu ajung la o anumită dată, ocazie sau sărbătoare.


Pe website-ul nostru puteți găsi date cu referire la durata transportului. Vă rugăm să luați în considerare acest aspect atunci când plasați o comandă.


Odată ce o comandă a fost trimisă, nu o vom putea edita sau anula.TRANSPORT


În cazul în care ne veți trimite produse înapoi, costul transportului va fi suportat de dumneavoastră.

Costurile de transport nu sunt rambursabile.CONTACTAȚI-NE


Dacă aveți întrebări despre cum să returnați comanda, va rugăm să ne contactați la adresa contact@twxautoromania.com