Acum este disponibil pentru mașina ta cel mai bun produs de combatere a murdăriei!

Acum este disponibil pentru mașina ta cel mai bun produs de combatere a murdăriei!

Postate de: John Mc Duggal

Există mult prea multe opțiuni de cosmetizare a mașinii în ziua de azi, mai multe decât ne trebuie de fapt.


Atunci când trebuie să alegi un produs sau un serviciu pentru mașina ta nu e ca și cum alegi mâncarea la 
restaurant, unde poți face o alegere proastă, și în cel mai rău caz, alegi alta data viitoare. În loc, riști să dai bani pe cel mai scump produs de îngrijire sau pe unul ieftin care iți va distruge mașina, starea și cel mai important lucru, pierzi și banii aiurea!

‘’Ai grijă la produsele groaznice contrafăcute din China’’. ‘’ Să folosești aceste produse e ca și cum ai pune acid pe ea’’. ‘’ O nouă înșelătorie cu un material scump de lustruit, care nu lustruiește’’. Aceste trei comentarii indică ce au de spus consumatorii despre aceste bunuri. Iar acestea sunt doar câteva dintre repercusiunile faptului că alegi ceva ieftin.


Așadar, 
ce trebuie să știi ca să faci o alegere înțeleaptă? Aceasta este datoria noastră socială și scopul nostru de astăzi: să vorbim despre serviciile de detailing pentru mașini, pentru ca tu să știi la ce să te aștepți de la ele și cât de mult ar trebui să dureze. Așadar, fără alte comentarii, știi ce sunt surfactanții?  


Săpunuri scumpe VS Surfactanți  


 Unul dintre lucrurile de bază pe care ar trebui să le știi despre materialele pe care le folosești este dacă acestea conțin surfactanți puternici și de efect.


Surfactanții reprezintă o substanță prezentă în detergenți și în soluțiile concentrate care înlătură murdăria, petele și praful. Principala diferență este că săpunurile obișnuite (care se găsesc în majoritatea produselor) doar dau la o parte mizeria, lăsând-o peste tot, chiar dacă tu nu o vezi. Pe de altă parte, surfactanții penetrează în particulele de pete și le înlătură.

Pentru a spune acest lucru în alt mod, putem descrie diferența dintre săpun și surfactant ca fiind asemănătoare cu diferența dintre un ursuleț de pluș și Superman.


Ușor de înțeles, nu-i asa?

Câtă apă trebuie să folosești?

Ghicește. Ești pregătit? Răspunsul e...NICIO PICĂTURĂ DE APĂ!

Și nu glumesc.

E foarte ușor să combini apa cu curățarea și cosmetizarea mașinii, însă cu produsul potrivit, nu ar trebui să folosești apă pe mașina ta. În loc, înlătură murdăria cu o cârpa uscată apoi curață și protejează suprafața cu produsul tău...ÎNCĂ USCAT!


‘’Stai asa, asta se referă la spălarea mașinii mele?’’ Da, Căpitanule Risipitor de Apă, nu ai nevoie de apă. Ca să te asiguri că produsul pe care vrei să-l folosești nu conține apă, verifică-l. Nu există cale de mijloc, fie e un produs care te face să pierzi bani și resurse, fie e un produs inovator  care te ajută să economisești și bani și apă și nu-ți irosești nici viața (ei bine, cam așa se simte). Câte produse trebuie să folosești?A venit timpul să ne încheiem pledoaria. Dacă suntem în căutare de flexibilitate și vrem să economisim timp și bani, lucrul logic de făcut e să limităm și numărul produselor. Altfel, ar fi ca și cum te-ai spală pe dinți cu câteva tuburi de pastă de dinți de fiecare dată!


Această alegere depinde de ce vrei să acoperi, însă sincer un produs ar trebui sa facă treaba singur, fără trucuri magice și fără probleme mari pentru tine.

Dacă vrei să ai grijă maximă de fiecare pată mică, ai putea folosi un produs creat special pentru geamurile mașinii și unul pentru interior, însa, din nou, ar fi bine să țintești după UN SINGUR PRODUS.


Ok, acum poate te gândești 
‘’Dă-mi produsul și brandul care le face pe toate, chiar acum!’’ Și ești chiar acolo. Hai să vedem.

Ce produs care nu conține apă poate înlătura orice fel de mizerie și pete de pe suprafață folosind surfactanți puternici, poate curăța murdăria, poate proteja și lustrui în același timp?


Se numește TWX® Auto Exterior 3-în-1 Curățare fără apă, Ceară și Protecție pentru Exteriorul mașinii! Acest spray ușor de folosit va ține locul persoanei care se ocupă de cosmetizarea mașinii tale, a săpunurilor, a produselor chimice, a magiei sau a altor elemente diverse pe care le aplicai la mașina ta. Un singur spray, o multitudine de beneficii! Formula activă implică o tehnologie puternică ce conține polimeri care oferă o soluție fără apă pentru a înlătura și dizolva complet praful și mizeria cu ajutorul surfactanților puternici și de asemenea, pentru a lustrui și proteja suprafața mașinii tale. Nici soarele și nici mediul nu îți vor mai afecta mașina.


TWX® Auto 3-în-1 Curățare fără apă, Ceară și Protecție asigură beneficii COMPLETE datorită tehnologiei cu polimeri.Spală și curăță fără apa.

Super protecție pentru vopsea.

Ușor de utilizat de acasă.

O sticlă, o marcă, mulți bani economisiți și timp salvat.

E super, nu-i așa?

Atunci mergi și achiziționează acest produs de pe site-ul nostru oficial online și schimbă complet modul de îngrijire al mașinii tale.

Products related to this post