LIVRARE RAPIDĂ - În decurs de 4 zile

PROTEJEAZĂ-ȚI GEAMURILE MAȘINII MAI BINE CA NICIODATĂ!

TWX® Auto Windows este pentru geamurile mașinii și crează un strat de nano particule care țin apa la distanță și îți fac mașina să arate super curată. Ploaia și condițiile dure meteo nu mai reprezintă o problemă iar tu te poți bucura de condus cu o vizibilitate îmbunătățită!

 


 Ultra hidrofobic  Înlătură apa de la ferestre și le face curate și fără urme
 Vizibilitate îmbunătățită în cadrul oricăror condiții meteo

 Aplicare extrem de ușoară

 

Protecție de super-durată, aplicare ușoară și rapidă a spray-ului.Ia-ți la revedere de la murdărie și de la petele de apă, geamurile mașinii tale devin ușor de curățat și ușor de uscat.

TWX® Auto Windows Acoperire Nano-hidrofugă pentru geamuri auto este cel mai bun și durabil produs din lume pentru luciul suprafețelor din sticlă! Formula super hidrofobică oprește acumularea murdăriei și a prafului de pe sticla mașinii si le face să dispară instant.

Scutul nano protejează sticla de murdărie, pete și ploaie. Testat pentru durabilitate, rezistă la temperaturi extreme și în condiții aspre.
Garanție de rambursare a banilor în 14 de zile

Ne dorim să fii 100% satisfăcut cu tot ceea ce cumperi de pe TWX Auto. Iar dacă nu ești complet satisfăcut de achiziția ta, noi îți vom da toți banii înapoi sau îți vom schimba produsele. Trebuie doar să contactezi serviciul de asistență pentru clienți, iar apoi să ne returnezi produsul.


Vizibilitatea drumului pe timp de zi și pe timp de noapte este îmbunătațită prin creșterea transparenței sticlei. Redă claritatea geamurilor mașinii și condu cu încredere din nou!INSTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE:

1. Va rugăm să vă asigurați că suprafețele de sticlă din mașină sunt curate și uscate înainte de a le da cu spray.

2. Dați cu spray pe geamurile pe care vreți să le protejați.

3. Stergeți fin cu un prosop curat de microfibră.

4. Repetați procesul dacă este necesar. Sigur de folosit pe mașini, camioane, bărci, avioane, uși de duș, geamuri, oglinzi și orice altă suprafață de sticlă.LIVRAREA ESTE GRATUITĂPrețul include toate taxele și TVA. Orice comanda care are 2 sau mai multe produse la fel va fi cu livrare gratuita. Produsul vă va fi livrat la domiciliu în 1-4 zile lucrătoare de la data la care ați plasat comanda prin intermediul acestui site.
GARANȚIE 100% CU RETURNAREA BANILOR

Dacă produsul nu este satisfăcător, returnați-l și primiți banii înapoi – fără întrebări.

METODĂ DE PLATĂ

Plata se face cash la livrare – nu plătiți nimic în avans.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

TWX® Auto Windows Acoperire Nano-hidrofugă pentru geamuri auto

  • Promoție de preț până la
  •   Stoc limitat AU MAI RĂMAS

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și